به گزارش سرویس شهرستانها ارومیانوین، بهروز تقی نژاد، مدیر آموزش و پرورش میاندوآب با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز همیشه همراه ما بودهاند، افزود: در این راستا با تلاش و تعامل مجمع خیرین مدرسه ساز و مسوولان امر، میاندوآب در ۱.۵ سال گذشته رتبه نخست استانی در جذب خیرین مدرسهساز را به خود اختصاص داده است.
وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در میاندوآب ۳٫۳۵ مترمربع است که از ۲٫۲۵ مترمربع از سرانه آموزشی کشوری پایین است.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب با اشاره به اینکه دهه فجر سال گذشته با پیگیری های نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی احداث ۴۲ کلاس درس آغاز شد، افزود: هم اکنون ۱۲۷ کلاس درس به صورت خیرساز، مشارکتی و نیز دولتی در میاندوآب در حال احداث است.
تقی نژاد با بیان اینکه یک هزار ۷۵۰ کلاس درس در میاندوآب وجود دارد، گفت: علاوه بر کلاس های درس در دست احداث، ۱۳۴ کلاس درس دیگر نیز در میاندوآب نیاز به بازسازی دارد.
وی با اشاره به وجود ۳۲ کلاس درس کانکسی در این شهر، تصریح کرد: در راستای برچیده شدن این کلاس های درس و مدارس تخریبی، نیازمند کمک خیرین هستیم.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب از برچیده شدن بخاری های نفتی از مدارس شهرستان در سال تحصیلی آینده خبر داد و افزود: در سال تحصیلی آینده به طور کلی بخاریهای نفتی در مدارس شهرستان میاندوآب حذف شده و سیستم گرمایشی هوشمند در تمامی مدارس جایگزین بخاریهای چکهای میشود.
تقی نژاد با بیان اینکه اجرای سندتحول بنیادین در آموزش و پرورش را با جدیت دنبال می کند، گفت: در این طرح که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز است،مدرسه به عنوان کانون فرهنگی و اجتماعی و تربیتی بوده و ما نیز برای تحقق آن تلاش می کنیم.
وی با اشاره به اجرای طرح های جابربن حیان در دوره ابتدایی و جشنواره نوجوان خوارزمی در دوره اول متوسطه، اظهار کرد: سال تحصیلی گذشته ۸۰ دانشآموز پایه ابتدایی در طرح “جابربنحیان” مقام استانی را کسب کرده و در جشنواره نوجوان خوارزمی نیز ۲۸ دانشآموز دوره اول متوسطه رتبه های برتر استانی و کشوری را کسب کردند.
تقی نژاد به موفقیت دانش آموزان میاندوآبی در آزمون سراسری نیز اشاره کرد و گفت: در آزمون سراسری امسال در این شهرستان ۲۳ نفر رتبه زیر هزار و ۱۵۵ دانشآموز هم رتبه زیر سه هزار را کسب کردند.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب گفت: ۵۵ دانش آموز میاندوآبی در آزمون سراسری امسال در رشته های پزشکی و پیراپزشکی و ۸۸نفر در دانشگاه فرهنگیان، ۱۲ دانشآموز در رشته ریاضی و فنی در دانشگاههای برتر مانند صنعتی شریف، شهید بهشتی، هوافضا و شهید رجایی قبول شده و ۱۳۲ نفر نیز از رشتههای فنی و حرفهای کشور پذیرش شدند.