• امروز : شنبه, ۲۲ دی , ۱۴۰۳

طی سال گذشته بیش از ۱۰۲ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی تولید شده است

  • کد خبر : 3878
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۹:۳۰
طی سال گذشته بیش از ۱۰۲ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی تولید شده است

با توجه به مشکلات پیش آماده در توزیع و تولید مرغ طی ماه‌های اخیر برای جلوگیری از به وجود آمدن تخلفات احتمالی مرغداری‌ها به طور ۲۴ ساعته رصد می‌شوند.

به گزارش سرویس اقتصادی ارومیانوین، یحیی خلیلی، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با خبرنگاران ، اظهار داشت: طی سال گذشته در استان ۱۰۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار شده است با توجه به مشکلات پیش آماده در توزیع و تولید مرغ طی ماه‌های اخیر برای جلوگیری از به وجود آمدن تخلفات احتمالی مرغداری‌ها به طور ۲۴ ساعته رصد می‌شوند.

وی ادامه داد: هم اکنون به طور روزانه در آذربایجان‌غربی ۳۰۰ تن گوشت مرغ تولید می‌شود که این میزان مازاد بر نیاز استان است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به مشکلات به وجود آمده در خصوص وجود مرغ و تشنج‌های به وجود آمده در بازار مرغ طی ماه‌های اخیر، تصریح کرد: از عمده مشکلات به وجود آمده در تولید گوشت مرغ می‌توان به افزایش هزینه‌ها، تحریم واردات نژادهای مرغی و نهاده‌های دامی اشاره کرد که این عوامل باعث کاهش تولید و التهاب در بازار مرغ استان شد.

خلیلی با بیان اینکه تحریم‌های به وجود آمده باعث ایجاد فرصت برای تولید کنندگان استانی شده است، یادآور شد: ورود مرغ با نژاد ایرانی “آرین” به بازار داخلی یک فرصت مناسب برای تولید کننده بوده و در حال حاضر بیش از ۲۸ درصد جوجه‌ریزی استان از نژاد  آرین است.

وی خاطرنشان کرد: به طور متوسط از ابتدای امسال تا کنون یک میلیون جوجه‌ریزی در استان انجام شده است که این میزان نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۳۰ درصدی تولید داشت.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: استان آذربایجان‌غربی با داشتن ۲ واحد پرورش جوجه جزو نخستین استان‌های تولید کننده جوجه نژاد آرین در کشور است و هم اکنون ۲۸ درصد جوجه‌های مادر کشور را تولید می‌کند.

۴۸۰ هزار قطعه مرغ گوشتی "آرین" در آذربایجان غربی جوجه ریزی کردند
مشاهده
لینک کوتاه : https://urmianovin.ir/?p=3878