به گزارش سرویس اقتصادی ارومیانوین، جلال بوتراب، سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: درختان آلبالو اغلب به صورت حاشیه کاری و به صورت باغهای پراکنده در سطح استان قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه ارقام مجاری و محلی تنها رقم های آلبالوی موجود در استان به شمار میروند، اضافه کرد: از مجموع ۱۶۵۰ هکتار از باغهای بارور استان که زیر کشت آلبالو قرار دارند، شهرستان خوی و ارومیه به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده اند و در سایر شهرستان های استان نیز در سطح کمتر کشت شده است.
سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد آلبالوی تولیدی در استان در صنایع تبدیلی مصرف میشود.
بوتراب ادامه داد: محصول آلبالو عمدتا در صنایع تبدیلی و در منازل نیز توسط بانوان به صورت خشک شده، در تهیه دمنوش، لواشک، فریز شده در یخچال و در مصارفی چون تهیه مربا و شربت کاربرد دارد.
وی اضافه کرد: باتوجه به کیفیت بالای آلبالوی منطقه، این محصول علاوه بر مصرف آن در داخل استان، به استان ها و کشورهای همجوار نیز صادر و در مصارف خانگی و صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان خاطرنشان کرد: آذربایجانغربی حدوداً دارای ۱۲۰ هزار هکتار باغ است که میوههای سیب، هسته دارها و انواع انگور، گلابی، گیلاس و سایر میوه ها در آنها کشت می شود.
سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اعلام کرد؛
بیش از ۵۰ درصد آلبالوهای تولیدی آذربایجانغربی در صنایع تبدیلی مصرف می شود
لینک کوتاه : https://urmianovin.ir/?p=4054