به گزارش ارومیا نوین، طاهر کیامهر ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید برق شاخصها مثبت است و میانگین قدرت تولید برق استان ۱۷۰۰ مگاوات است، اظهار کرد: ۶۷ درصد از مشترکین برق استان کم مصرف بوده و الگوی مصرف را رعایت میکنند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته در پیک بار مصرف از ۷۰۰ مگاوات به ۱۴۰۰ مگاوات رسید با این وجود نسبت به مدت مشابه سال قبل خود کاهش مصرف را در زمان پیک مصرف شاهد بودیم، افزود: در سال گذشته ۱۲ هزار و ۵۰۰ لامپ کم مصرف در سطح استان با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان نصب شده است.
کیامهر با اشاره به اینکه از سال گذشته اصلاح شبکه برق رسانی را شروع کردیم، اظهار کرد: تاکنون ۱۲۰۰ کیلومتر از خطوط مسی به کابل خود نگه دار تبدیل شده و دراین حوره رتبه اول کشور را داریم.
وی با تاکید به اینکه در سال گذشته ۴۶۱ میلیارد تومان برای تبدیل خطوط مسی در استان هزینه شد، خاطر نشان کرد: امسال در صورت تأمین اعتبار ۳ هزار کیلومتر از خطوط مسی استان به کابل خود نگه دار تبدیل میشود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی با اشاره به خدمات رسانی به زلزله زدگان خوی نیز تصریح کرد: در زلزله خوی برای ۱۵ هزار چادر فیلتر برقی نصب شد.
کیامهر گفت: آذربایجان غربی با بیش از یک میلیون و ۴٠٠ هزار مشترک و ٣٨۵ هزار چکاب روشنایی جزو هشت شرکت کشوری است.
تولید ۱۷۰۰ مگاوات برق در آذربایجان غربی
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: از ۱۷۰۰ مگاوات برق تولیدی در استان ،۳ مگاوات آن تولید، نیروگاههای خورشیدی است که برنامه داریم این میزان تولید را با توسعه زیرساختها افزایش دهیم.
ساسان حسنی با اشاره به اینکه طبق قانون برای واحدهای صنعتی تا ۳۰ هزار کیلووات، مجوز تاسیس نیروگاه خورشیدی صادر میشود، خاطر نشان کرد: برای نیروگاههایی باحجم زیاد مجوز در استان صادر شده اما به جز یک مورد در مهاباد هیچکدام به نتیجه نرسیده است.
وی ادامه داد: ظرفیت تنها نیروگاه بزرگ خورشیدی استان ۳ مگاوات است و تاکنون نتوانسته ظرفیت خود را تکمیل کند.
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی یاد آور شد: یک میلیون و ۱۳ هزار مشترک خانگی دراستان داریم که ۶۰۰ هزار مشترک الگوی مصرف را رعایت میکنند.
حسنی تصریح کرد: باتوجه به اینکه اولویت ما توسعه تولید برق از طریق انرژیهای تجدید پذیر است، تاکنون ۱۰۰ مولد خانگی در استان راه اندازی شده و برق تولید میکنند.