به گزارش ارومیانوین، رضا مراد صحرایی ظهر پنجشنبه در آئین اختتامیه سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در ارومیه افزود: برای داشتن ایران قوی، آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد زیرا با نگاه به مدارس میتوان آینده ایران را مشاهده کرد.
وی ادامه داد: قرآن قلب سند تحول بنیادین بوده و اگر در بین برنامههای سند تحول بنیادین بخواهیم به برنامهای توجه بیشتر کنیم این برنامه ترویج قران کریم در کلاس درس خواهد بود.
صحرایی با بیان اینکه قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه سه کتابی هستند که در آموزش و پرورش جایگاه خاصی دارند اظهار کرد: اگر به دنبال عزت هستیم باید آن را درون قرآن جستجو کنیم و اگر انسان مخاطب خدا شود تأثیری که میپذیرد از هر کارکردی برای ما ارزشمند تر خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: راهبر اصلی ما در جنگ ترکیبی قرآن کریم است و بدون چراغ هدایت نمیتوان در این جنگ دشمن را شکست داد.
صحرایی اظهار کرد: انس با قرآن اولین نتیجهاش حب به اهل بیت است و نظام معرفتی که شکل میگیرد انسان بصیر و فهیم و متعهدی است که هدف نهایی سند تحول است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: اینکه فکر کنیم قرآن کریم مختص افراد، تشکلها و یا قشر خاصی است خطر بزرگی است.
صحرایی ادامه داد: انسانهای خاص و موفق مثل شهید چمران و دکتر حسابی در تاریخ بسیار هستند که انس با قرآن عامل موفقیت آنها بوده در حالی که رشته تخصصی آنان جدای از این موضوع بوده است.
وی یادآور شد: مباحث تخصصی قرآن مختص علوم انسانی نیست، به دنبال ارتباط علوم و دروس تخصصی با قرآن باشیم و در این زمینه پژوهش کنیم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه این دوره از رقابتها در ۴۰ رشته و ۹ بخش برگزار شد، اظهار کرد: در این دوره از رقابتها ۲۵۰ نفر در بخش آوایی، ۱۶۷ نفر در بخش نوآوری، ۶۶ نفر پژوهش، ۶۱۸ نفر فن آوری و نوآفرینی ۲۵۰ نفر ادبی و هنری و ۸۶ نفر نهج البلاغه و صحیفه سجادیه شرکت داشتند.
سعید غیاثی ادامه داد: تلاوت قرآن کریم، ترتیل، حفظ، اذان، مداحی، دعا، تواشیح و روخوانی از جمله بخشهایی بود که دانشجویان با هم به رقابت پرداختند.
وی با بیان اینکه از ۲۷۰ نفر از برگزیدگان نهایی این دوره تجلیل میشود افزود: اجرای پویش لبیک یا قرآن و اجرای کمپین قرآنی در محکومیت هتک حرمتهای اخیر با حضور دانشجویان انجام میشود.