به گزارش سرویس اجتماعی ارومیانوین،علی شیرکانی،مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در نشست خبری که به مناسب شانزدهمین سالگرد تاسیس این صندوق که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اعلام کرد: مبنای سیاست گذاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به سمت سرمایه گذاری است و بنگاهداری را در برنامه کاری این صندوق نداریم.
وی عنوان کرد: تمام سرمایهگذاری سال گذشته صندوق در حوزه سهامداری و یا در حوزه سپردهگذاری بود و به هیچ وجه به سمت بنگاهداری نرفتهایم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اعلام کرد: ریلگذاری خوبی در این زمینه انجام گرفته است ولی مدل رفتار ما مدل دولتی است و دولتیها بنگاهداران خوبی نیستند و بیشترین سهم ما در شرکتهای بورس زیر ۵ درصد بود که این امر سبب میشد تا قدرت تغییر داشته باشیم و به موقع بتوانیم از یک سهم خارج به سهم دیگری ورود پیدا کنیم.
شیرکانی به پروژه های سرمایهگذاری صندوق اشاره کرد و گفت: پروژههای نیمه تمام در فولاد خراسان داریم که افزایش سرمایه پروژه سال گذشته انجام شده و در حال اجرا است که این پروژه سرمایهگذاری، سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری می رسد
وی خاطرنشان کرد: در ایران با فرهنگ پسانداز کردن فاصله داریم و از اینرو فرهنگ بیمه در کشور رشد پیدا نکرده و این امر در روستاها به مراتب بیشتر مشاهده میشود و با توجه به فرهنگ بیمهای حاکم بر جامعه، تلاشهای خوبی در جذب بیمهشدگان انجام گرفته است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به تعداد بیمه شده زیر پوشش این صندوق، بیان کرد: یک میلیون و ۵۰۰ بیمه شده فعال در صندوق داریم و مجموع بیمه شدههای صندوق ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر است.
شیرکانی با اشاره به وجود یک هزار و۸۰۰ کارگزاری صندوق در کشور، افزود: کرونا سفره مردم روستایی را کوچک کرده است که سبب شده در بحث جذب به تناسب تلاشهایی که شده است رشد نداشته باشیم ولی سال گذشته ۲۳۶ هزار نفر رشد جذب داشتیم که رکورد ۱۵ ساله در سال گذشته شکست.
وی بر فعالسازی بیمهگذاران غیرفعال تاکید کرد و گفت: طرح “یک میلیون و ۴۰۰ بیمه شده در سال ۱۴۰۰” در سال جاری اجرایی میشود که در این راستا از اسفند ماه سال گذشته تا کنون ۹۲ هزار بیمه شده غیرفعال در قالب این طرح فعال شدهاند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ادامه داد: بازنشستگان روستایی و عشایری که پایه حقوق آنها پایین بود و سنواتشان نیز زیاد نبود، مستمری این بیمه شدگان از افزایش خوبی برخوردار شد و در این راستا حداکثر حقوق یک بیمه پرداز بازنشسته یک میلیون ۹۰۰ هزا تومان است.
شیرکانی با بیان اینکه از چهار خدمت بیمه ای، این صندوق ارائه دهنده سه خدمت بیمه ای هستیم و در بحث دفترچه درمانی در قالب بیمه سلامت وارد کار شدهایم، گفت: در کشور ۲۰ میلیون نفر در جامعه روستایی زندگی می کنند که حدود ۱۰ میلیون نفر در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال قرار دارند که از این تعداد ۳۳ درصد در سایر صندوق ها و نهادهای حمایتی عضویت دارند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: در مجموع و براساس مباحث مطرح شده، ۲ و ۵۰۰ میلیون نفر سرپرست خانوار در جامعه روستایی و عشایر داریم که فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند و تمام تلاش خود را برای زیر پوشش بردن این افراد به کار میگیریم.