به گزارش سرویس اقتصادی ارومیانوین، باقر خلیلی،رئیس اتاق تعاون آذربایجانغربی در نشست خبری، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد ۶ هزار ۷۸۵ تعاونی در استان وجود دارد که تعداد یک هزار و ۸۷۰ شرکت تعاونی در استان فعال هستند.
وی تصریح کرد: هم اکنون در استان ۳ هزار ۶۰۰ شرکت تعاونی غیرفعال وجود دارد و تعداد یک هزار و ۳۱۵ تعاونی در حالت مبهم و نامشخص قرار دارند که اتاق تعاون استان در تلاش است مشکلات موجود در این بخش را حل و برای رفع موانع موجود نیاز به انسجام و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی در استان میباشد.
رئیس اتاق تعاون آذربایجانغربی با گلایه از دستگاه حاکمیتی استان، عنوان کرد: با توجه به اینکه آذربایجانغربی یک استان مرزی است اما تمام خدمات مرزی تا ۳۰ کیلومتری مرزی ارائه میشود و با توجه به اینکه استان محرومی است ضرورت دارد این دیدگاه در استان اصلاح شود و تا ۵۰ کیلومتری خدمات ارائه شود.
خلیلی اظهار داشت:با توجه به شرایط تحریم و وضعیت کرونایی عملکرد اتاق های بازرگانی قابل قبول بوده و خدمات خوبی را ارائه داده اند.
وی گفت: برگزاری ۲ نمایشگاه داخلی در تیر و شهریور سال جاری و برگزاری نمایشگاه خارجی در نخجوان،عراق، قره باغ آذربایجان در بخش مصالح ساختمانی و معدنی پیشبینی شده است.
خلیلی اعلام کرد:نکته اساسی که باعث رنجش ما می شود نگرش حاکمیتی برخی مسئولین به اتاق تعاون می باشد در حالی که بنا به فرموده مقام معظم رهبری که گفتند اعتقاد زیادی به بخش تعاون دارند ولی متاسفانه برخی به اتاق تعاون بی توجهی می کنند.
رئیس اتاق تعاون آذربایجانغربی به وجود مشکلات عدیدهای در خصوص مساکن مهر اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته ۴۵۶ پرونده داوری تشکیل شده است که بیشترین پرونده تشکیل شده مربوط به شرکت تعاونی مسکن مهر بوده است. مشکلات ایجاد شده طی سال های گذشته به دلیل عدم نظارت بر احداث مسکن های مهر صورت گرفته و گزارش ها حاکیست که بعد از تحویل برخی مساکن از عدم استفاده مصالح مرغوب، نارضایتی هایی صورت گرفته است که تلاش می کنیم مشکلات ایجاد شده را به حداقل برسانیم.
اسمعلی اسماعیلی، مدیر عامل اتحادیه مصرف فرهنگیان استان آذربایحان غربی نیز در این جلسه با بیان این که به دلیل عدم ثبات ارز مشکلاتی در اتحادیه رخ داده گفت:علی رغم مشکلات رخ داده توانستیم نسبت به تهیه و توزیع کالاهای اساسی تنظیم بازار اقدام نماییم.