• امروز : شنبه, ۲۲ دی , ۱۴۰۳
فرماندار شوط اعلام کرد؛

افزایش تولید گوشت قرمز در شوط

  • کد خبر : 3768
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۴
افزایش تولید گوشت قرمز در شوط

این پروژه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع که ۲۰۰۰مترمربع آن مسقف، ۱۰۰۰ متر مربع آن سیلو و بقیه محوطه بره پروار است، احداث می شود.

به گزارش سرویس شهرستان ها ارومیانوین، حسن عبداللهی، فرماندار شوط اصل در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه عملیات احداث طرح بره پرواری ۳۰۰ راسی در شوط آغاز شده، افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع که ۲۰۰۰مترمربع آن مسقف، ۱۰۰۰ متر مربع آن سیلو و بقیه محوطه بره پروار است، احداث می شود.

به گفته وی برای اجرای این پروژه مبلغ ۱۷ میلیارد ریال اعتبار تسهیلات بانکی از محل صندوق توسعه ملی هزینه خواهد شد و با به بهره برداری رسیدن این پروژه نیز  به مقدار ۵۵ تن در سال به تولیدات گوشت قرمز شهرستان اضافه خواهد شد.

عبداللهی با اشاره به اینکه، با اجرای این طرح برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم وغیر مستقیم اشتغال فراهم می شود، افزود: ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به طرح های اشتغال روستاییان تخصیص داده می شود.

 فرماندار شوط افزود: امسال از محل اعتبارات اشتغال روستاییان و عشایر برای اجرای ۳۰ طرح کشاورزی شامل دامداری ، صنایع تبدیلی ، مرغداری وتوسعه باغات اعتبار اختصاص یافته است.

۱۹ هزار میلیارد ریال سرمایه صنایع کوچک آذربایجان‌غربی
مشاهده
لینک کوتاه : https://urmianovin.ir/?p=3768