به گزارش سرویس شهرستانها ارومیانوین، علی نیکزاد، نایبرئیس مجلس شورای اسلامی در پایان سفر یک روزه خود به استان در جلسه بررسی مشکلات شهرهای این استان که در شهرستان تکاب شد، با بیان اینکه مدیران بدون تعارف برای حل مشکلات باید مصوبات جلسهها را عملیاتی کنند، اظهار داشت: براساس برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با راهاندازی و بهرهبرداری از ۲۰ سایت مخابراتی ۳۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در تکاب و شاهیندژ تا ۲ ماه آینده و ۱۰ روستا در چالدران، پنج روستا در شهرستان باروق و شهرک صنعتی میاندوآب باید تا ۳ ماه آینده به زیرساختهای ارتباطی و شبکه پایدار اینترنت متصل شوند و شاخصهای این شهرها در بخش ارتباطات به میانگین استانی برسد.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ میلیارد ریال برای تامین ۲ دستگاه آمبولانس برای شهرهای تکاب و شاهیندژ در نظر گرفته شده، تصریح کرد: تا یک هفته آینده یک دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان تکاب تحویل خواهد شد و تهیه دستگاه سی تی اسکن برای شهرستان شاهیندژ نیز تا شهریور ماه برنامهریزی شده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با حل سریع مشکلات مسکن مهر ۲۶۴ واحدی در شاهیندژ و مشکل فاضلاب مسکن مهر ۲۰۰ واحدی تکاب، ادامه داد: طرح ۴۴ تختخوابی بیمارستان توسعهای شهید راثی شاهیندژ تا پایان شهریور ماه امسال با تجهیزات کامل به بهرهبرداری خواهد رسید.
نیکزاد افزود: همچنین با پیگیریهای نماینده مجلس و تلاش استاندار آذربایجانغربی مقرر شده ۲ مرکز فوریت های پزشکی در شهرستانهای تکاب و شاهیندژ راهاندازی و ایجاد و تجهیزات مورد نیاز درمانگاه شهر کشاورز شاهیندژ نیز تامین شود.
وی اضافهکرد: براساس تعهدات سازمان آب میبایست هشت هزار و ۴۰۰ هکتار از ۱۹هزار هکتار شبکه آبیاری اراضی سد کرم آباد پلدشت تا یک هفته آینده در فرآیند تحویل آب به سازمان جهاد کشاورزی قرار گیرد تا زمینه تامین آب این اراضی فراهم شود.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت بهرهمند شدن تکاب از عواید معادن طلا و تلاش این معادن برای رفع محرومیت از این شهرستان، ادامه داد: معادن طلای زرشوران نه تنها باید بهطور جدی نسبت به پرداخت ۱۵ درصد عواید حقوق دولتی فعالیت معدنی، به تکلیفهای اجتماعی خود از جمله احداث راه و مدرسه و رسیدگی به وضعیت معیشت و اقتصاد شهرستان از جمله نیازمندان عمل کنند.
نیکزاد با بیان اینکه با وجود استخراج طلا در تکاب مردم از محرومیت ناراحت هستند و معادن طلا باید گِرهی از مشکلات تکاب باز کنند، افزود: براساس اعلام مدیران کارخانه طلای زرشوران از هزار و ۱۰۰ نیروی شاغل در این کارخانه هزار نفر بومی منطقه هستند و لازماست در همه استخدامها و بکارگیری افراد از نیروهای بومی و محلی استفاده شود.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما از جایگاه مجلس وارد شدیم تا مشکلات این شهرها مرتفع گردد، بیان کرد: وقتی همراه با استاندار و نمایندگان مجلس وقت می گذاریم و از بیتالمال هزینه می شود باید مصوبات پیگیری شده و مشکلات شهرستانها رفع شود و مدیران در حد وسع و توان خود آنچه را که میتوانند انجام دهند، مصوب کنند و نباید بگوییم ما نمیتوانیم.