به گزارش سرویس اجتماعی ارومیانوین، جواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگاران با تبریک فرا رسیدن روز پزشک افزود: پزشکان در بخش خصوصی و دولتی با کمترین ادعا در کلیه بحران ها به ویژه اپیدمی کرونا در خدمت مردم بوده اند.
وی در خصوص علت عدم برگزاری مراسم روز پزشک اظهار کرد: شعار ما پرهیز از تجمع و دورهمی هاست و در راستای مبارزه با بیماری کووید ۱۹ برگزاری هرگونه مراسم، دادن گل و شیرینی توسط دانشگاه علوم پزشکی ممنوع شده که یکی از راههای اصلی ابتلا نیز همین موارد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی جایگاه معنوی پزشکان و کادر درمان را بسیار بالا عنوان کرد و ادامه داد: من بر دستان همکاران پزشک بوسه می زنم، این عزیزان چه در زمان جنگ تحمیلی و چه در زمان مبارزه با بیماری کرونا سختی های زیادی متحمل شدند.
آقازاده در بخش دیگری تاکید کرد: همه واکسنهای کرونا در ابتدای تزریق ممکن است عوارضی مثل سردرد، بدن درد ، تب ، لرز، تهوع و استفراغ وجود داشته باشد که طبیعی است که طی یکی دو روز برطرف می شود.
وی انجام واکسیناسیون را یکی از بهترین راههای جلوگیری از بیماری کووید ۱۹ عنوان کرد و گفت: کسانی که به کرونا مبتلا شده اند با تزریق اولین دوز واکسن کرونا به علت وجود آنتی بادی، ایمنی زیادی در بدنشان ایجاد می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درخصوص خبر درج شده در فضای مجازی مبنی بر فوت ۲۳ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان طالقانی بیان کرد: فوتی های استان در هفته گذشته زیر ۲۰ نفر بود که در این هفته آمار فوتی ها به بالای ۲۰ نفر رسیده به طوری که در ۲۸ مرداد ۲۸ فوتی و در ۲۹ مرداد ۳۱ فوتی در استان داشتیم.
آقازاده اضافه کرد: از بین این فوتی ها، ۱۲ فوتی مربوط به ارومیه بوده که همه این ۱۲ نفر نیز صرفا در بیمارستان طالقانی رخ نداده است بلکه سه نفر در همان روز فوتی کرونایی در بیمارستان طالقانی داشتیم.
وی با تاکید بر مناسب بودن نسبی وضعیت استان در خصوص کرونا نسبت به استان های دیگر افزود: این خبر از بیرون کشور هدایت می شد و هدف نشان دادن وضعیت غیر قابل کنترل بیماری کرونا بود ، واقعیت این است که در هر ۵۰ ثانیه یک نفر به کرونا مبتلا می شود و ابتلا با فوت خیلی فرق دارد.
آقازاده اضافه کرد: آمار بستری و فوت هر روزه به طور شفاف به مردم گزارش می شود و هدف از این شفافیت، ایجاد زنگ خطر در مردم جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و انجام خود مراقبتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در خصوص خبر قطع شدن برق بیمارستان طالقانی ارومیه نیز بیان کرد: همه بیمارستان های استان مجهز به ژنراتور بوده و احتمال قطعی برق در بیمارستان صفر است.