به گزارش سرویس اقتصادی ارومیانوین، علی عیدی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: پیش بینی تولید محصول جو در استان برای امسال ۱۰۹هزارو ۴۰۰ تن بود که به علت خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه و کمبود بارندگی ها در برخی مناطق استان، میزان برداشت در اراضی دیم که ۳۸ هزار هکتار بود به سطح ۳۱ هزارهکتار کاهش یافت و به تعلیف دام رسید.
وی اظهار کرد: از اراضی زیر کشت امسال آذربایجان غربی، ۳۸ هزار هکتار زیر کشت جو دیم و ۱۶ هزار هکتار زیر کشت جو آبی بود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به قیمت ۵ تا ۶ هزار تومانی جو ، اضافه کرد: به دلیل بالا بودن قیمت بازار آزاد در مقایسه با نرخ خرید تضمینی ، کشاورزان تمایلی برای فروش محصول خود به مراکز خرید دولتی را ندارند.
عیدی گفت: شهرستان های شاهین دژ، میاندوآب و بوکان داری بیشترین سطح زیر کشت جو در استان هستند.
وی با بیان اینکه برداشت گندم و جو در استان به صورت مکانیزه انجام می گیرد، ادامه داد: برای این منظور ۱۱۲۶ دستگاه کمباین بومی و۱۷۴ دستگاه کمباین مهاجر و حدود دو هزار و ۵۰۰ دستگاه دروگر برای برداشت غلات در استان به کار گرفته شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: این محصول محصولی کم توقع نسبت به منابع آب و خاک بوده و دارای مقاومت بالایی در برابر آفت هاست.
عیدی گفت: ۹۰ درصد جو تولیدی در استان به مصرف دام رسیده و بقیه برای مصارف دیگر اعم از تولید نان جو استفاده می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: ارقامی چون سهند، آبیدر، بهمن و جلگه از ارقامی هستند که در مزارع جو آذربایجان غربی کشت می شوند.