به گزارش سرویس اقتصادی ارومیانوین، اکبر کرامتی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سطح زیر کشت بارور حدود ۲۰ هزار هکتار بوده که شامل ۱۵ هزار و ۵۲۰ هکتار آبی و چهار هزار و ۷۰۰ هکتار دیم است.
وی بیان کرد: سطح غیربارور نیز حدود هزار هکتار اعم از آبی و دیم بوده و شهرستان ارومیه رتبه اول را از نظر سطح زیر کشت این محصول داراست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: از مجموع انگور تولیدی در استان، ۲۲۲ هزار و ۶۷۰ تن به صورت آبی و بقیه به صورت دیم برداشت میشود.
کرامتی اضافه کرد: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار به طور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بستهبندی و حمل و نقل انگور فعالیت و از این راه امرار معاش میکنند.
وی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تن آب غوره توسط سه واحد آبغوره گیری به صورت صنعتی در سطح استان استحصال میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشورهای همسایه صادر میشود، اضافه کرد: از کل محصول تولیدی ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف شده، مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری میشود.