به گزارش سرویس اقتصادی ارومیانوین، محمدمقدم، مدیر شیلات و ابزیان پلدشت در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دریاچه پشت سد ارس یکی از منابع عظیم پرورش انواع ماهی و آبزیان بوده با ۱۵ هزار هکتار وسعت نقش مهمی در معیشت مردم محلی ایفا می کند.
وی ادامه داد: ماهیانی مثل کپور، فیتو فاک، سوف، بیگ هد، امور و سایر آبزیان از جمله ذخایر این منابع آبی هستند که با کمک تعاونی های صید و صیادی در این منطقه نسبت به صید و صادرات آن اقدام می شود.
مدیر شیلات و ابزیان پلدشت با بیان اینکه صیادان غیر مجاز یک آسیب جدی برای ذخایر آبزیان پلدشت هستند، گفت: از مسوولان و جوامع محلی درخواست می شود تا در زمینه ترمیم ذخایر ارس در کنار شیلات باشند چرا که نمی توان به علت کمبود نیرو و حجم بالای کاربه طور کامل مانع قاچاق شد.
مقدم با اشاره به فعالیت ۴۰۰ صیاد در قالب تعاونی ها در منطقه پلدشت گفت: بهره گیری از یگان محافظت شیلاتی و نیز کمک های جوامع محلی گامی مهم در جلوگیری از قاچاق و صید بی رویه می باشد.
وی بیان کرد: به منظور حفظ و بازسازی ذخایر ارزشمند آبزیان منابع آبی استان انواع کپور ماهیان از جمله کپور، فیتوفاک، بیگ هد و آمور در مرکز شهید کاظمی پلدشت هر ساله تکثیر و در دریاچههای پشت سدهای استان و سایر منابع رهاسازی میشود.
مدیر شیلات و ابزیان پلدشت اضافه کرد: پرورش چهار گونه بچه ماهی گرمابی از نوع کپور، آمور، فیتوفاک و بیگ هد به صورت مصنوعی و نیمه مصنوعی در این مرکز صورت می گیرد و این بچه ماهیها پس از سه ماه و رسیدن به وزن مطلوب علاوه بر تأمین نیاز استان به استانهای همجوار صادر می شوند.