به گزارش سرویس شهرستانها ارومیانوین، طاها رشیدی، رئیس اداره بیمه سلامت بوکان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: سازمان بیمه سلامت ایران در راستای سیاست های کلی نظام سلامت و به منظور تحقق دولت الکترونیک، طرح نسخه نویسی الکترونیکی را برای ارتقای سطح کیفی خدمات رسانی در حوزه سلامت و سهولت دسترسی بیمه شدگان به مراکز طرف قرارداد، پیاده کرد.
وی در خصوص روش اجرای طرح نسخه الکترونیک افزود: بیمه شدگان بدون همراه داشتن دفترچه بیمه کاغذی و تنها با ارائه کارت ملی یا کد ملی خود به پزشک مراجعه می کنند و پزشک پس از احراز هویت مراجعه کننده در سامانه نسخه الکترونیکی، بیمار را ویزیت کرده و خدمات تجویزی شامل دارو، آزمایش و تصویربرداری را در قالب یک نسخه ثبت می کند.
رئیس اداره بیمه سلامت بوکان ادامه داد: در مجموع ۱۴۳ هزار و ۶۶۵ نفر از جمعیت شهرستان بوکان در قالب پنج صندوق شامل روستاییان، بیمه سلامت همگانی، کارکنان دولت، صندوق بیمه ایرانیان و سایر اقشار تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
رشیدی اضافه کرد: از مجموع افراد تحت پوشش بیمه سلامت بوکان ۱۰ هزار و ۱۷۰ نفر کارکنان دولت، هزار و ۳۵۹ نفر ایرانیان، هشت هزار و ۶۸ نفر سایر اقشار، ۵۶ هزار و ۳۰۲ نفر روستاییان و ۶۷ هزار و ۷۶۶ نفر را سلامت همگانی تشکیل می دهند.
رئیس اداره بیمه سلامت بوکان با بیان اینکه این شهرستان پس از ارومیه و خوی بیشترین آمار بیمه سلامت همگانی را در استان داراست، افزود: طرح پزشک خانواده بیمه سلامت همگانی و نظام ارجاع یک (کمیته امداد حضرت امام (ره) ) همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و شهرستان بوکان نیز اجرایی خواهد شد.