به گزارش سرویس اجتماعی ارومیانوین، اکبر کرامتی، رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی در جلسه برنامه ریزی برای تولید گوشت مرغ گرم و خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام آذربایجان غربی اضافه کرد: نیاز روزانه استان برای تامین گوشت مرغ گرم در حدود ۲۴۰ تن است که بیش از این مقدار در استان روزانه گوشت مرغ تولید و روانه باز مصرف می شود.
وی عنوان کرد: در طول آبان ماه امسال میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان چهار میلیون و ۴۲۹ هزار قطعه بود و در مهرماه امسال به علت بروز برخی بیماری ها در واحدهای مرغداری و افزایش فاصله جوجه ریزی و کاهش ۲۰ درصدی ظرفیت جوجه ریزی در مرغداریها میزان جوجه ریزی کاهش یافته و سبب کمبود گوشت مرغ در نیمه دوم آبان و نیمه اول آذرماه سال جاری شده بود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: با رایزنی های انجام گرفته سه هزار و ۵۰۰ تن برای استان سهمیه گوشت منجمد مرغ پیگیری و اخذ شد که از ۱۵ آبان تا کنون در سطح استان در حال توزیع است که باعث تثبیت قیمتها و ایجاد تعادل در سطح بازار برای جبران کمبود مرغ گرم شد.
کرامتی گفت: همزمان با ۲۰ آذرماه، مقدار ۲۶۱ تن گوشت مرغ گرم در سطح بازار استان توزیع شده است و برای نظارت بیشتر در بازار نیز یکهزار و ۲۰۰ مورد نظارت و بازرسی از مراکز عرضه گوشت مرغ انجام شده است.
وی با اشاره به این موضوع که با آغاز فعالیت و برنامه های اجرایی قرارگاه تامین امنیت غذایی استان ،مسئولیت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی به جهاد کشاورزی واگذار شده است، ادامه داد: تثبیت قیمت ها و عرضه گوشت مرغ با قیمت مصوب در سطح بازار و فروشگاه های توزیع استان آذربایجان غربی محقق شده و آرامش در سطح بازار عرضه گوشت مرغ استان جاری است.
کرامتی خاطر نشان کرد که وظیفه ما حمایت از تولید و تولید کنندگان در بخش کشاورزی است و همه تلاش ما بر این است که در مسیر رفع موانع تولید و تسهیلگری در بخش کشاورزی حرکت کنیم و گام های موثری برداریم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی عنوان کرد: باید تشکلها و اتحادیه ها در راستای مدیریت و تصمیم سازی در برنامه های اجرایی مشارکت داشته باشند تا بتوانیم تصمیم گیری جامع و هدفمندی برای ایجاد تعادل و آرامش در امر عرضه و تقاضا در بازار و تامین امنیت غذایی مردم داشته باشیم.