به گزارش ارومیانوین، سید جلیل موسوی با اعلام این خبر اظهار داشت: تاکنون مورد قطعی و تاییدشده اومیکرون در استان تنها یک مورد بوده و در اینکه، سویه جدید اومیکرون در کل کشور و در استان گسترش یافته شکی نیست و فعلاًً موارد بستری این بیماری در بیمارستانهای استان نیز وجود ندارد و اگر هم باشد سرپایی و در حد سرماخوردگیهای معمولی بوده که نیاز به بستری در بیمارستان نیست و باید در منزل به استراحت پرداخت.
دبیر قرارگاه دانشگاهی کنترل و مدیریت کرونا در آذربایجانغربی بیان کرد: بنابراین تایید شده سویه اومیکرون در استان تنها یک مورد بوده و افراد مشکوک مورد غربالگری قرار میگیرند و موارد مشکوک به تهران ارسال میشود.
وی تصریح کرد: همچنین احتمال اینکه در اواخر دی تا اوایل بهمن ماه پیک اومیکرون را شاهد باشیم شکی نیست.
سیدجلیل موسویدر ادامه افزود: هم اکنون در این فصل، بیماریهایی مانند آنفلولانزا شایع بوده و ۳۰ درصد تست پیسیآر منفی بیماران به تشخیص آنفولانزا است و در این فصل، سرما خوردگیهای معمولی نیز شایع بوده و فصل حساسیت و کرونا نیز شایع است.
وی اظهار داشت: آنچه هماکنون در کشور شایع است همچنان سویه دلتا بوده اما اینکه در بسیاری از استانها سویه اومیکرون تایید و در حال گسترش است شکی نیست.
موسوی گفت: در حال حاضر تست قطعی کرونا با تست پیسیآر امکانپذیر است و با شرح حال بالینی نمیتوان تشخصی دلتا و اومیکرون داد و باید در تهران و تبریز به تایید برسد.
وی در ادامه نیز با تاکید بر واکسیناسیون کامل هم استانیها برای مصونیت در مقابل بیماری تصریح کرد: در این رابطه واکسنهای دو دوز حدود ۳۵ درصد و واکسن سه دوز که تاکید بر آن است به میزان ۷۱ تا ۹۰ درصد در مورد سویه جدید اومیکرون موثر است و بنابراین تاکید میشود که هر کس واکسن کرونا دریافت نکرده اقدام به تزریق واکسن کند و در نهایت همه واکسیناسیون خود را کامل کنند.
دبیر قرارگاه دانشگاهی کنترل و مدیریت کرونا در آذربایجانغربی با اشاره به اینکه تاکنون براساس جمعیت هدف حدود ۸۹٫۶ درصد دز اول را در استان دریافت کردهاند اظهار داشت: در واقع همچنان ۱۰٫۴ درصد جمعیت هدف یعنی ۳۵۰ هزار نفر تاکنون واکسن دریافت نکرده که این خود هشدار جدی به شمار میرود.